Prečice

Penny Plus

Penny Plus

 

O FIRMI

 

Penny plus d.o.o. Sarajevo
Sjedište: Igmanska b.b., 71320 Vogošća -Sarajevo, Bosna i Hercegovina.
Osnovano odlukom osnivača 1/96 od 21.03.1996.
Registrovana kod Višeg suda u Sarajevu rješenjem br. UF/I-977/96 sa datumom upisa 30.01.1997. godine.
Registarski broj upisa subjekta: 1-18028.
Šifra djelatnosti: 52.460.

Penny plus d.o.o. Sarajevo je društvo sa ograničenom odgovornošću za export-import, trgovinu na veliko i malo, proizvodnju i usluge sa sjedištem u Sarajevu osnovano 1996. godine. Na području Kantona Sarajevo Penny plus ima četiri prodajna centra za prodaju visokokvalitetnih građevinskih materijala domaćih i stranih proizvođača i tri Penny marketa za prodaju prehrambenih artikala i roba široke potrošnje uz jasan cilj ka daljem razvoju i proširenju kapaciteta.

Danas zapošljavamo preko 230 radnika sa tendencijom stalnog rasta i otvaranja novih radnih mjesta. Naša firma vodi brigu o svojim zaposlenicima, svjesna da samo uz stručne i motivisane radnike može pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu u ugodnom okruženju svojim kupcima, te kao društveno, odgovorna firma vodimo računa o okolišu i životnoj sredini.

Uz želju da kupcima omogućimo najbolje cijene, a domaćim proizvođačima omogućimo plasiranje svojih proizvoda na bh. tržištu, Penny plus je svoju djelatnost proširio 2012. godine na trgovinu prehrembenih i roba široke potrošnje. Prvi "Penny market" otvoren je na Alpašinom polju, potom i još dva marketa i to u Velešićima i Vogošći, a u planu je i otvaranje novih poslovnica.

Osnovna djelatnost firme je prodaja i distribucija na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda - građevinskog materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, plastike, pločica, suhe gradnje, sanitarija, alata, laminata, drvne građe, izolacije, opreme za moleraj, boja i lakova, tapeta, željeza, kućnih potrepština, fitness i bodybuilding opreme, opreme za frizerske salone, vrtnog programa i sl., te roba široke potrošnje, prehrambenih artikala, higijene, bijele tehnike i tekstila.

U svojoj, stalno rastućoj ponudi, trgovine Penny plus na stalnom raspolaganju kupcu nude preko 50.000 artikala za gradnju, dekoraciju te roba za široku potrošnju od vodećih svjetskih, evropskih i domaćih proizvođača. Pored ovoga Penny plus kupcima je na raspolaganju i veliki broj usluga, od kojih dostava robe, razanje i kantiranje drveta, rezanje granitnih ploča i stručno savjetovanje uz odlične uslove i mogućnosti plaćanje na rate.

Cilj Penny plus d.o.o. je da bude sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

 

MISIJA

M I S I J A Penny plus d.o.o. firme je:

* da domaćem tržištu ponudi visokokvalitetne proizvode za građevinarstvo,kuće, okućnice i drugo;
* da upotpuni zadovoljstvo i očekivanja kupaca.

VIZIJA

Sa svojim uslugama sebe vidimo u bliskoj budućnosti kao lidera na domaćem tržištu u vrhunskoj ponudi proizvoda i materijala za građevinarstvo,kuće,okućnice i po usluzi i po kvalitetu proizvoda i materijala.

 

Posjetite njihovu stranicu: Penny Plus