Prečice

Hoše Komerc

Hoše Komerc

 

O FIRMI

 

Firma Hoše komerc d.o.o. osnovana je 1984. godine, u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost firme je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, proizvodnja, pakeraj i distribucija proizvoda.

Hoše komerc d.o.o trenutno zapošljava 210 radnika. Veći dio radnika, oko 135 je zaposlen u maloprodajnoj mreži. Na veleprodaji je zaposleno 45 radnika a u proizvodnji 15. U sektoru robnog i finansijskog računovodstva firma upošljava 15 radnika.

 

ZASTUPNIŠTVO I SARADNJA

 

Tokom sezone vršimo otkup voća i povrća od domaćih poljoprivrednika iz Hercegovine. Ove proizvode plasiramo na tržište preko vlastitih prodajnih objekata na veliko zadovoljstvo svojih kupaca.

 

MISIJA I VIZIJA

 

Naša je želja i misija pružiti svakom kupcu i klijentu najbolju vrijednost za njegov novac. To postižemo zahvaljujući visoko-kvalitetnim MEGGLE, BONY, MERKA proizvodima, pomno odabranom asortimanu kvalitetne robe i vrhunskoj usluzi.

 

Svojom najvećom vrijednosti smatramo pomaganje domaće poljoprivredne proizvodnje kao i otvaranje novih radnih mjesta. Naša je vizija postati jedan od vodečih trgovačkih lanaca koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti.

 

Nastojimo kupcima postati prvi izbor u kupovini, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

 

 

Posjetite njihovu stranicu: Hoše